Missie & Visie

Gruppo Adanti wil de klasse en kwaliteit van echte handgemaakte Italiaanse schoenen bereikbaar maken voor de modebewuste consument. Maatgevend daarbij is de duidelijke keuze voor mooie, modische collecties van sterke merken in het midden- tot middelhoge segment. Merken met een authentieke signatuur, die de trend zetten en vooroplopen in design en draagcomfort.

Vanuit de overtuiging dat ware kwaliteit zich nooit verloochent, is Gruppo Adanti uiterst kritisch op het eindproduct - ongeacht het merk. Ook de snelle en gegarandeerde beschikbaarheid van de collecties is een speerpunt, zodat altijd aan de vraag kan worden voldaan. Gruppo Adanti zet alle noodzakelijke stappen om dit te bereiken en te blijven waarmaken. De focus ligt dan ook op een strak merkenbeleid, expertise onder de medewerkers en een gecontroleerde groei - zowel in als buiten Nederland.

Daarnaast is Gruppo Adanti een betrokken partner voor haar distributeurs. Dat uit zich niet alleen in een selectieve distributie voor alle merken, maar ook in de bewezen deskundigheid van haar medewerkers en maximale aanbodflexibiliteit. Want door goed te adviseren en extra snel uit voorraad te leveren, kunnen we de winkelier ontzorgen en hem zo een onderscheidend voordeel bieden richting consument.