Giorgio 1958

Giorgio

Het Italiaanse merk Giorgio staat voor ruim een halve eeuw pure passie. In de provincie 'Le Marche' worden deze herenschoenen nog volledig met de hand gemaakt. Het vakmanschap en de liefde voor het product maken de schoenen een lust voor het oog. De zorgvuldig gekozen leersoorten worden in trendy belijningen tot een comfortabele schoen verwerkt. De leesten zijn speciaal geschikt gemaakt voor de noord Europese man wat er voor zorgt dat een unieke pasvorm met mooi design wordt gecombineerd.

Naar de website

Walk in the Park

Met Walk in the Park krijgt vrijheid een nieuwe dimensie. Een dimensie waar je bewust voor kiest. Vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Vrij om te combineren met elke stijl die bij je past. Vrij om te zijn wie je bent. Dát is Walk in the Park ten voeten uit: kiezen voor vrijheid. 'Shoesing' freedom.

Met Walk in the Park maak je in alle vrijheid een duidelijke keuze. Voor stoere eenvoud en een naturel uitstraling. Voor eerlijk gelooid leer van ambachtelijke Italiaanse looiers en de mooiste stiksels en poetsingen. Voor tijdloos design in een onalledaagse combinatie van city en casual. En voor een handgemaakte perfectie waar je op blijft lopen. Als je wilt zelfs meerdere seizoenen, want in kwaliteit én design gaan onze schoenen en laarzen veel langer mee dan de trend.

Bij Walk in the Park is niet alleen de look maar ook puur loopcomfort bepalend. De pasvorm is dus perfect met alle ruimte voor de voorvoet. We nemen alleen genoegen met een soft vitello voering of 100% geschoren wol en natuurlijk de allerbeste zolen. En we produceren met veel aandacht voor het milieu, want ook dát loopt een stuk comfortabeler.

Kortom Walk in the Park staat voor een avontuurlijke damescollectie schoenen en laarzen met bijpassende leren tassen en accessoires voor een gepaste prijs.

Naar de website
Walk in the Park

Evaluna

Evaluna

Is Milaan dé modestad van Europa, Napels is dé stad van het kwalitatief hoogstaande handwerk wereldwijd. En precies uit die stad komt het merk Evaluna! In een kleinschalige maar mooie fabriek worden de schoenen paar voor paar met de hand gemaakt. Alles gebeurt hier intern: van het snijden en het stikken tot en met het monteren en klaarmaken voor verzending. Niets zijn de mensen van Evaluna iets te gek, van platte tot hoge hak, van ballerina tot hoge laars: alles wordt met pure passie gemaakt en dat is te zien en te voelen. Wie zegt dat stijl en mode niet samen gaat? Evaluna bewijst hier duidelijk het tegendeel. Fashion, comfort, afwerking en kwaliteit: dat is waar Evaluna voor staat. Evaluna laat u keer op keer verrassen door de steeds vernieuwende collecties.

Naar de website